Az intézmény területére történő beléptetés szabályai 2021. december 1-től

Az emberi erőforrások minisztere a fokozódó járványhelyzetre tekintettel a járványügyi időszak köznevelési védelmi intézkedéseiről szóló 29/2021 (XI.19.) számú határozatában 2021. december 01-től a köznevelési intézményekbe történő belépés feltételeinek szigorításáról döntött.

Ennek alapján 2021. december 1-től az intézmény területére/épületébe az itt dolgozókon, tanulókon, havaria esemény következményeinek elhárítását végzőkön kívül csak koronavírus elleni védettséget igazoló okmányokkal rendelkezők léphetnek be (ez lehet uniós digitális Covid igazolvány, védettségi igazolvány illetve applikáció, nemzetközi oltási bizonyítvány).

Az intézményben tanulói jogviszonnyal nem rendelkező 12 év alatti diák csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személy kíséretében léphet be.

Belépéskor az okmányok ellenőrzésére a Fábián Ház Kft. alkalmazásában álló portaszolgálatot ellátó személyek jogosultak.

Védettségi dokumentummal nem rendelkező, és nem a korlátozás nélkül belépésre jogosult személyek körébe tartozók belépését meg kell tagadni.